Zwangerschapsyoga

Met vertrouwen de bevalling tegemoet

Hoe je zwangerschap verloopt en hoe de bevalling straks gaat, kan niemand je zeggen. Wel kun je je er zo goed mogelijk op voorbereiden. Hoe beter het je lukt om te ontspannen en stress tijdens de zwangerschap te verminderen, hoe beter het is voor je eigen, maar ook voor de gezondheid van je kindje.

Workshops in Hoofddorp of Hillegom

De workshop zwangerschapsyoga  staat in het teken van een goede voorbereiding voor je bevalling d.m.v. ontspanning, ademhaling en een soepel lichaam. In drie bijeenkomsten leren we je verschillende ademhaling en ontspanningstechnieken die je helpen om het bevallingsproces te vergemakkelijken, beter om te gaan met de pijn, en meer rust en vertrouwen te krijgen.  Daarnaast helpen de yogaoefeningen voor meer lichaamsbewustzijn en om je lichaam soepel en vitaal te houden. Zo ga je met meer vertrouwen de bevalling tegemoet.

Kosten workshop van 3 bijeenkomsten: € 65,-

Partnerles

De workshop is aan te vullen met een optionele partnerles. Tijdens de 2,5 uur durende partnerles behandelen we de gehele bevalling van begin tot eind en oefenen we met de belangrijkste technieken nog eens kort, daarnaast geven we aanvullende informatie hoe je partner je zo goed mogelijk kan coachen. Zo weet je partner wat je geleerd hebt en kan je partner je beter bijstaan tijdens de bevalling.

Kosten partnerles: € 40,- per stel

Aanvullende lessen

Om tot aan je bevalling regelmatig te blijven ontspannen en alles wat je geleerd hebt te blijven beoefenen raden we de aanvullende lessen heel erg aan. Zo is de kans het grootst dat je datgene wat je tijdens de workshop hebt geleerd zo goed mogelijk kunt toepassen tijdens de bevalling.  En het is ook fijn om op deze manier in contact te blijven met andere zwangeren. Hiervoor bieden we een strippenkaart aan van 6 lessen, zodat je tot je bevalling lessen kunt volgen als je daar behoefte aan hebt. Deze starten weer vanaf september en zijn tegen die tijd online te boeken.

Kosten 6 aanvullende lessen € 90,-

Vergoeding via zorgverzekeraar

Als yogadocent ben ik aangesloten bij de VYN (Vereniging voor Yogadocenten Nederland) en werk ik samen met Geboortecentrum Puur. Daarvoor heb ik de benodigde agb codes.

Als je aanvullend verzekerd bent, kan het zijn dat je zorgverzekeraar de cursus geheel of gedeeltelijk vergoedt. Check bij je zorgverzekeraar of deze vergoeding ook geldt voor jouw pakket.

VYNCRKBO_geregistreerd_DocentLogo Geboortecentrum Puur

INFORMATIE OVER DE WORKSHOPS ZWANGERSCHAPSYOGA

Locaties

Geboortecentrum Puur, Kruislaan 13a, 2131 WB Hoofddorp

Wonderland Kinderopvang, Stationsweg 25, 2182 BA Hillegom

18, 25 augustus, 1 september

Hillegom – Dinsdagavond 19.30 – 21.00 uur


22, 29 september, 6 oktober 2020

Hillegom – Dinsdagavond 19.30 – 21.00 uur


22, 29 oktober, 5 november 2020

Hoofddorp – Donderdagavond 20.15 – 21.45 uur


10, 17, 24 november 2020

Hillegom – Dinsdagavond 19.30 – 21.00 uur


12, 19, 26 november 2020

Hoofddorp – Donderdagavond 20.15 – 21.45 uur


3, 10, 17 december 2020

Hoofddorp – Donderdagavond 20.15 – 21.45 uur


5, 12, 19 januari 2021

Hillegom – Dinsdagavond 19.30 – 21.00 uur


7, 14, 21 januari 2021

Hoofddorp – Donderdagavond 20.15 – 21.45 uur

Partnerles 19.00 tot 21.30 uur
  • Dinsdagavond 11 augustus 2020, Locatie Hillegom
  • Dinsdagavond 15 september 2020, Locatie Hillegom
  • Dinsdagavond 20 oktober 2020, Locatie Hillegom
  • Dinsdagavond 8 december 2020, Locatie Hillegom
  • Dinsdagavond 2 februari 2020, Locatie Hillegom
Prijs workshop zwangerschapsyoga

€ 65,- voor 3 bijeenkomsten van 1,5 uur

Prijs partnerles

€ 40,- per stel voor een bijeenkomst van 2,5 uur

Geboortedatum

Uitgerekende datum

Zwanger van

Voorkeur data workshop:

Voorkeur data partnerles:

Evt. bijzonderheden

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen*
janee

Algemene voorwaarden

De cursus kan tot uiterlijk zeven dagen voor aanvang kosteloos worden geannuleerd. Daarna is er geen restitutie meer mogelijk. Het cursusgeld dient voor de start van de cursus overgemaakt te worden. Voor reeds betaalde lessen vindt geen restitutie plaats. In overleg kan een gemiste les in een andere groep worden ingehaald. Wanneer er door omstandigheden geen les kan worden gegeven, dan wordt de betreffende les in overleg ingehaald of ontvang je een deel van het cursusgeld terug. Indien noodzakelijk kan Veronique van Veenendaal, de voorwaarden tussentijds aanpassen. Deelname aan de lessen geschiedt volledig op eigen risico. Veronique van Veenendaal kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor evt. schade of opgelopen letsel van de cursist. Yoga is géén alternatief voor een medische of psychiatrische behandeling. Bij twijfel wordt aangeraden eerst te overleggen met de (huis)arts.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Linda over zwangerschapsyoga

“Ik heb tijdens de bevalling veel gehad aan de yogaoefeningen. Ik heb zo vaak in gedachten gezegd ‘deze wee komt nooit meer terug en straks houd ik mijn kindje vast’. Dat heeft me er doorheen gesleept.”