Als zwangerschap, bevalling of moederschap je uit balans brengt

De periode van zwangerschap, bevalling en de eerste weken van het moederschap vormen een bijzondere periode in je leven. Maar het betekent niet altijd de grote roze wolk, waar je misschien op gerekend had. Met iedere dag weer nieuwe indrukken, vragen en situaties kun je zomaar uit balans raken. Als coach help ik je graag op weg om de regie over je leven weer in eigen handen te krijgen.

Coaching voor zwangeren, moeders, vaders en anderen

Wil je lekker in je vel zitten, je rustig voelen, en meer leiderschap over je leven? Dan begint dat met zelfonderzoek. Tijdens een coaching sessie help ik je met het onderzoeken en je bewust worden van je gedachten. En vooral als er gevoelens zijn van strijd, moeite, frustratie enz. Onze gedachten beïnvloeden onze emoties, gedrag, keuzes en daarmee ons leven.

Dichter bij je unieke ik

In plaats van jezelf gek te maken met je gedachten, gaan we tijdens een sessie deze gedachten onderzoeken. En daarmee vind je je eigen antwoorden, je eigen oplossingen en bevrijd je jezelf van negatieve patronen, gedachten en emoties. Tijdens het coachen sta jij centraal: jouw ontwikkeling, jouw zoektocht, jouw specifieke wijsheid die je zelf zult vinden. In elk gesprek kom je dichter bij je authenticiteit, je uniek ik.

Coaching – op jou afgestemd

Hoeveel sessies je precies nodig hebt, hangt af van je vraag en behoefte aan begeleiding. De gesprekken vinden plaats in mijn sfeervolle ruimte bij geboortecentrum Puur in Hoofddorp.

Coaching aanvragen?

Vul het contactformulier hieronder in of bel 06 41 80 60 16.

Informatie over coaching

Geboortecentrum Puur, Kruislaan 13a, 2131 WB Hoofddorp

of online via Zoom 

gemiddeld 75 minuten

 € 85,- per persoon voor een sessie van maximaal 75 minuten

€ 130,- per stel voor een sessie van maximaal 1,5 uur

Inschrijven coaching

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen

Algemene voorwaarden

Dominque over Veronique

“Ik ben je heel dankbaar. Ik vind het heel bijzonder hoe je zelf tot andere inzichten komt. En dat die inzichten niet alleen maar voor die ene situatie gelden, maar op zoveel andere situaties kunt toepassen.”