Coaching

Als zwangerschap, bevalling of moederschap je uit balans brengt

De periode van zwangerschap, bevalling en de eerste weken van het moederschap vormen een bijzondere periode in je leven. Maar het betekent niet altijd de grote roze wolk, waar je misschien op gerekend had. Met iedere dag weer nieuwe indrukken, vragen en situaties kun je zomaar uit balans raken. Als coach help ik je graag op weg om de regie over je leven weer in eigen handen te krijgen.

Coaching voor zwangeren en moeders

Wil je lekker in je vel zitten, je rustig voelen, energiek zijn en vol zelfvertrouwen? Heb je zelf de wil en motivatie om je balans te hervinden? Als coach help ik je te ontdekken waaraan jij behoefte hebt. Hoe is je huidige situatie ontstaan? Hoe kun je er anders mee omgaan? Samen kijken we waar je naar toe wilt en waarom. Ik coach vanuit rust en respect en met speelsheid en intuïtie.

Dichter bij je unieke ik

Vaak weet je zelf de oplossing voor je probleem en voel je intuïtief aan wat je nodig hebt. Toch kun je de vicieuze cirkel waarin je bent terechtgekomen, niet zelf doorbreken. In het coachingstraject sta jij centraal: jouw ontwikkeling, jouw zoektocht, jouw specifieke wijsheid die je zelf zult vinden. In elk gesprek kom je dichter bij je authenticiteit, je unieke ik.

Coaching – op jou afgestemd

Hoeveel sessies je precies nodig hebt, hangt af van je vraag en behoefte aan begeleiding. De gesprekken vinden plaats in mijn sfeervolle ruimte bij geboortecentrum Puur in Hoofddorp.

Coaching aanvragen?

Vul het contactformulier hieronder in of bel 06 41 80 60 16.

Informatie over coaching

in overleg bepalen we wanneer jouw coachtingstraject start

75 minuten

Geboortecentrum Puur, Kruislaan 13a, 2131 WB Hoofddorp

€ 75,- per sessie.

Geboortedatum

Evt. bijzonderheden

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen*
janee

Algemene voorwaarden

Veronique van Veenendaal, kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor evt. schade of opgelopen letsel. Coaching is géén alternatief voor een medische of psychiatrische behandeling. Bij twijfel wordt aangeraden eerst te overleggen met de (huis)arts. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden, anders is de volledige betaling verschuldigd.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Dominque over Veronique:

“Ik ben je heel dankbaar. Ik vind het heel bijzonder hoe je zelf tot andere inzichten komt. En dat die inzichten niet alleen maar voor die ene situatie gelden, maar op zoveel andere situaties kunt toepassen.”