Een eenvoudige, maar zeer krachtige methode

The Work van Byron Katie laat ons zien hoe onze diepste overtuigingen vaak gebaseerd zijn op misverstanden. The Work is zelfonderzoek en staat aan de basis van ontwaken, van bevrijding, van vrijheid.

The Work van Byron Katie

Als je meer bewustzijn wilt ervaren, spiritueel wilt groeien, leiderschap over je leven wilt, dan begint dat allemaal met onderzoek. Het onderzoeken en je bewust worden van je gedachten. En vooral als er gevoelens zijn van strijd, moeite, frustratie enz. Want ieder “negatief” gevoel geeft aan dat er een gedachte in je leeft, en dat je deze gedachte gelooft en van daaruit reageert. Deze gedachte beïnvloedt jouw emoties, gedrag, je keuzes en daarmee je leven. En als we The Work beoefenen, verliezen deze gedachten, deze overtuigingen hun kracht over ons. Deze methode leert ons om weer in contact te komen met de wijsheid die altijd al aanwezig is in onszelf.

In plaats van onszelf gek te maken met onze gedachten, stelt ze voor het tegenovergestelde te doen. Jezelf vrij te maken door de gedachte te onderzoeken. “Elke gedachte, elke persoon, elk schijnbaar probleem,“ zegt Katie, “is hier omwille van jouw vrijheid.”

The Work is meditatie. Het is alsof je in jezelf duikt. Je mediteert op de vragen, je bent stil, je luistert en je wacht. Het antwoord wordt je gegeven. De energie van je hart, zal de energie van de mind ontmoeten. Het kan zijn dat zich openbaringen voordoen over jezelf en de wereld en dit zal je leven transformeren.

Rust, vrijheid en geluk

The Work is toepasbaar op alle situaties in je leven. Als je The Work begint toe te passen zul je je gedachten kunnen ontmoeten op een manier die je leven enorm zal verrijken.

En het maakt niet uit over welk onderwerp het gaat, geld, relaties, lichaam, kinderen, werk etc. Je kunt het toepassen bij iedere menselijke ervaring die je tegenkomt, elke stressvolle gedachte of ervaring. Het kan je hele leven enorm verbeteren.

Als je de methode op een gegeven moment begrijpt en beheerst, is het een voortdurend proces en verdiepen de inzichten zich enorm.

Coaching aanvragen?

Wil jij ook je eigen waarheid en wijsheid leren kennen en daardoor meer rust en vrede ervaren in je leven? Wees dan welkom bij één van mijn trainingen of voor een persoonlijke coaching.

Informatie

15 – 17 maart 2024
The Work & stilteweekend
Voor meer informatie en aanmelden (via Klooster Huissen):
The Work & stilteweekend

24 – 28 juli 2024
The Work & stilte zomerretraite
Voor meer informatie en aanmelden (via Klooster Huissen):
The Work & stilte zomerretraite

25 – 27 oktober 2024
The Work & stilteweekend
Voor meer informatie en aanmelden (via Klooster Huissen):
The Work & stilteweekend

Ben je op zoek naar meer rust, ruimte en verdieping?
Doe dan mee met onze online sessies op basis van The Work van Byron Katie.

Elke maand laten we de magie van The Work los op een specifiek thema in een tweeënhalf durende Special. Daarnaast kun je elke laatste vrijdagochtend van de maand  aansluiten voor een gratis Work sessie van een uur! 

Wil je lekker in je vel zitten, je rustig voelen, en meer leiderschap over je leven? Dan begint dat met zelfonderzoek.
Tijdens een coaching sessie help ik je met het onderzoeken en je bewust worden van je gedachten. En daarmee vind je je eigen antwoorden, je eigen oplossingen en bevrijdt je jezelf van negatieve patronen, gedachten en emoties. Tijdens het coachen sta jij centraal: jouw ontwikkeling, jouw zoektocht, jouw specifieke wijsheid die je zelf zult vinden. In elk gesprek kom je dichter bij je authenticiteit, je uniek ik.

Hoeveel sessies je precies nodig hebt, hangt af van je vraag en behoefte aan begeleiding. De gesprekken vinden plaats in mijn sfeervolle ruimte bij geboortecentrum Puur in Hoofddorp.

Kosten:
€ 85,- per persoon voor een sessie van maximaal 75 minuten
€ 130,- per stel voor een sessie van maximaal 1,5 uur

Coaching aanvragen?
Vul het contactformulier hieronder in of bel 06 41 80 60 16.

Inschrijven coaching

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen

Algemene voorwaarden

Dominque over Veronique

“Ik ben je heel dankbaar. Ik vind het heel bijzonder hoe je zelf tot andere inzichten komt. En dat die inzichten niet alleen maar voor die ene situatie gelden, maar op zoveel andere situaties kunt toepassen.”