“Het is een voorrecht om jonge vrouwen persoonlijk
 te begeleiden voor en na hun zwangerschap.”

Coach van vele jonge moeders in Hoofddorp

“Als moeder van twee kinderen weet ik hoe bijzonder en spannend de tijd rondom de bevalling is. Ik vind het dan ook een voorrecht om al ruim 18 jaar vrouwen in Hoofddorp en omgeving te begeleiden op weg naar de bevalling en in de periode daarna.”

“Na jaren met veel plezier in marketing- & communicatiefuncties in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, kwam er het verlangen om mijn werk op een andere, voor mij meer zinvolle manier vorm te geven. Geïnspireerd door mijn toenmalige yogadocente, heb ik besloten om mijzelf verder te verdiepen in het yogapad.”

Zwangerschapsyoga, Shantala babymassage, Hatha Yoga, meditatie en coaching

“Naast zwangerschapsyoga geef ik Shantala babymassage, Hatha yoga en meditatielessen. Cursussen waarmee ik moeder en kind dichter bij elkaar breng en jonge moeders leer binnen de hectiek van het jonge gezin genoeg ruimte te creëren voor zichzelf, zodat ze weer nieuwe energie kunnen opdoen. Behalve yogadocent ben ik ook coach. In die rol begeleid ik onder andere vrouwen die door zwangerschap, bevalling of moederschap uit balans zijn geraakt.

Voor een coachingstraject of meditatielessen zijn uiteraard ook niet zwangeren en/of moeders en andere geïnteresseerden welkom.

“Mijn verschillende yoga-docentenopleidingen (diploma behaald bij Fiore Osmose en bij Samsara yogaopleidingen) en bijscholingen, mijn levenservaring en trainingen in intuïtief coachen, The Work van Byron Katie, Zen Boeddhisme, meditatie etc. komen in mijn werk goed van pas. Om mij te blijven ontwikkelen volg ik jaarlijks diverse bijscholingen.”

“Om zelf in balans te blijven volg ik nog regelmatig yogalessen en beoefen ik dagelijks zelf yoga, meditatie en zelfonderzoek waarbij ik de adem verwelkom als levenskracht, geniet van de stilte en mezelf weer helemaal kan opladen.”

Een prettig weerzien na de zwangerschapsyoga

“Plezier, enthousiasme en betrokkenheid zijn belangrijk in mijn werk als yogadocent en coach. Alleen zo kan ik mensen echt en oprecht inspireren en stimuleren. Het mooiste compliment voor mijn werk is dat ik vele moeders na de zwangerschapsyoga vaak nog eens terugzie voor een cursus babymassage, Hatha yoga, meditatielessen of voor een coachingstraject.”

Je bent van harte welkom

“Of je nu zwanger wilt worden, over negen maanden bent uitgerekend of net de bevalling achter de rug hebt, moeder bent van al oudere kinderen, of anderszins geïnteresseerd bent – ik heet je graag van harte welkom bij een van de cursussen of voor coaching. Op deze site kun je al veel informatie vinden, maar ik kan me voorstellen dat je misschien nog vragen hebt of nader wilt kennismaken. Dat kan altijd: bel me gerust via 06 41 80 60 16 of mail me op info@veroniquevanveenendaal.nl. Graag tot ziens.”

Veronique van Veenendaal

Linda over Veronique

“Ik wil je nog bedanken voor je steun en begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Je hebt me vaak aan het denken gezet en gelukkig heb ik er uiteindelijk ook wat mee gedaan.”