Meditatie

Meer balans en veerkracht in je leven

Mediteren om ruimte te maken in je hoofd, bevrijd te worden van dat ‘commentaarstemmetje’ dat we allemaal zo goed kennen, meer aandacht te hebben voor dat waar je mee bezig bent, spanning los te laten of tot bezinning te komen.

Meditatie en training

Tijdens de les zitten we een bepaalde tijd stil in een vaste houding, op een kussen, een bankje of op een stoel. Je verwelkomt de adem als levenskracht. De adem laat je, al mediterend, door je lichaam stromen en al doende kom je terecht in een zelfonderzoek. Je bent aandachtig, in dit moment, zonder oordeel. Met aandacht zijn bij wat je voelt, ziet, hoort, denkt en doet. Er wordt gewerkt met verschillende thema’s en oefeningen waardoor je steeds beter je automatisch gedrag of reactie, je overtuigingen, oordelen en gedachtenpatronen leert herkennen. En daardoor ben je beter in staat bewuste keuzes te maken en met stressvolle situatie om te gaan.

Meditatie en inzicht

Beetje bij beetje komt er meer inzicht. En inzicht heeft zijn eigen manier om te groeien. Als er slechts een klein beetje inzicht op de juiste plek valt, in het hart, begint het vanzelf te groeien. Je krijgt meer controle over je acties en/of denkpatronen. Er ontstaat meer bewustwording.

Meditatie voor meer veerkracht

Het beoefenen van meditatie is voor iedereen die de kwaliteit van zijn of haar leven wil verbeteren. Je ontwikkelt bewustzijn, wakkerheid en frisheid. Je laat je minder meeslepen door zorgen, irritatie en angsten. Je leert meer te genieten.

Informatie over de meditatie cursus

iedereen die de kwaliteit van zijn of haar leven wil verbeteren met behulp van meditatie

VRIJDAGOCHTEND START 10 JANUARI 2020

Serie van 12 bijeenkomsten, twee keer per maand op vrijdagochtend van 9.30 – 11.00 uur:
10, 24 januari, 7, 28 februari, 13, 20 maart, 10, 24 april, 15, 29 mei, 12, 26 juni


Als er plek is, is tussentijds instromen mogelijk.

Geboortecentrum Puur, Kruislaan 13a, 2131 WB Hoofddorp

€ 175,- voor een serie van 12 bijeenkomsten van 90 minuten

Geboortedatum

Evt. bijzonderheden

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen*
janee

Algemene voorwaarden

Veronique van Veenendaal, kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor evt. schade of opgelopen letsel. Coaching is géén alternatief voor een medische of psychiatrische behandeling. Bij twijfel wordt aangeraden eerst te overleggen met de (huis)arts. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden, anders is de volledige betaling verschuldigd.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden