Meer rust, vrijheid en vreugde in je leven

Meditatie en The Work van Byron Katie om meer helderheid te krijgen in je hoofd, je gedachten te bevragen en zo bevrijd te worden van dat ‘commentaarstemmetje’ dat we allemaal zo goed kennen, meer aandacht te hebben voor het huidige moment, spanning los te laten waardoor er ruimte komt voor meer rust, vreugde en vrijheid.

Meditatie en The Work

The Work is meditatie. Het is alsof je in jezelf duikt. We onderzoeken onze gedachten d.m.v. de vier vragen en omkeringen. Je mediteert op de vragen, je bent stil, je luistert en je wacht. Het antwoord wordt je gegeven. De energie van het hart zal de energie van de mind ontmoeten.  Tijdens de bijeenkomst combineren we stilte en het beoefenen van The Work van Byron Katie.  We verwelkomen de adem als levenskracht. De adem laat je, al mediterend, door je lichaam stromen en al doende kom je in het huidige moment, aanwezig en helder.

De methode leert ons om weer in contact te komen met de wijsheid die altijd al aanwezig is in onszelf.

Meditatie en inzicht

Beetje bij beetje komt er meer inzicht. En inzicht heeft zijn eigen manier om te groeien. Als er slechts een klein beetje inzicht op de juiste plek valt, in het hart, begint het vanzelf te groeien. Je krijgt meer controle over je acties en/of denkpatronen. Er ontstaat meer bewustwording.

Meditatie voor meer veerkracht

Het beoefenen van meditatie en The Work is voor iedereen die de kwaliteit van zijn of haar leven wil verbeteren. Je ontwikkelt bewustzijn, helderheid en je krijgt zodoende meer rust en vrijheid. Je laat je minder meeslepen door zorgen, irritatie en angsten. Je leert meer in het “nu” te leven en te genieten.

Informatie over de meditatielessen

Geboortecentrum Puur, Kruislaan 13a, 2131 WB Hoofddorp

Vrijdagochtend van 9.30 – 11.30 uur

Data 2024:
Binnenkort komen er nieuwe data op site.

€    35,- voor een bijeenkomst van 2 uur 
€  125,- voor een dagworkshop incl. lunch

Inschrijven meditatie

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen

Algemene voorwaarden

Veronique over Hatha Yoga voor moeders

“Hatha yoga draagt bij tot innerlijke rust en een groter zelfvertrouwen. Daar vaart ook je kindje wel bij.”