Meer balans en veerkracht in je leven

Mediteren om ruimte te maken in je hoofd, bevrijd te worden van dat ‘commentaarstemmetje’ dat we allemaal zo goed kennen, meer aandacht te hebben voor dat waar je mee bezig bent, spanning los te laten of tot bezinning te komen.

Meditatie en The Work

Tijdens de bijeenkomst zitten we stil, op een meditatie kussen. Je verwelkomt de adem als levenskracht. De adem laat je, al mediterend, door je lichaam stromen en al doende kom je terecht in een zelfonderzoek. Je bent aandachtig, in dit moment, zonder oordeel. Met aandacht zijn bij wat je voelt, ziet, hoort, denkt en doet. Er wordt ook gewerkt met The Work van Byron Katie, waarbij we onze gedachten onderzoeken. Je leert steeds beter je gedrag of reactie, je overtuigingen, oordelen en gedachtenpatronen te herkennen. En daardoor ben je beter in staat bewuste keuzes te maken en met stressvolle situaties om te gaan.

Meditatie en inzicht

Beetje bij beetje komt er meer inzicht. En inzicht heeft zijn eigen manier om te groeien. Als er slechts een klein beetje inzicht op de juiste plek valt, in het hart, begint het vanzelf te groeien. Je krijgt meer controle over je acties en/of denkpatronen. Er ontstaat meer bewustwording.

Meditatie voor meer veerkracht

Het beoefenen van meditatie en The Work is voor iedereen die de kwaliteit van zijn of haar leven wil verbeteren. Je ontwikkelt bewustzijn, wakkerheid en vrijheid. Je laat je minder meeslepen door zorgen, irritatie en angsten. Je leert meer in het “nu” te leven en te genieten.

Informatie over de meditatielessen

Geboortecentrum Puur, Kruislaan 13a, 2131 WB Hoofddorp

Vrijdagochtend van 9.30 – 11.30 uur
De bijeenkomsten worden iedere 2e vrijdag van de maand gegeven.

Data 2023:

13 januari
10 februari
10 maart
14 april
12 mei
9 juni
14 juli

€ 150,- voor een serie van 7 bijeenkomsten van 2 uur.
€ 25,- per losse bijeenkomst.

Inschrijven meditatie

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen

Algemene voorwaarden

Veronique over Hatha Yoga voor moeders

“Hatha yoga draagt bij tot innerlijke rust en een groter zelfvertrouwen. Daar vaart ook je kindje wel bij.”