Yoga-meditatie weekend

Inmiddels is het yoga-weekend een jaarlijkse traditie aan het worden. Genieten van een paar dagen rust, ontspanning, yoga meditatie-sessies, heerlijke biologische en vegetarische maaltijden en een prachtige omgeving.

Tijd en aandacht voor jezelf op een prachtige locatie in Twente

Van 4 t/m 6 juni 2021 bied ik weer een yoga-meditatie weekend aan. Het weekend zal plaatsvinden op de prachtige oerboerderij van Erve Middelkamp op een historisch mooie plek in Twente.

Dit weekend staat, naast heerlijke yogasessies, in het teken van The Work van Byron Katie. En zoals zij zegt: “Love is the power”. “En die liefde, die zelf-liefde die ik vond in dit bewustzijn is er voor iedereen, en miljoenen mensen pakken dit inmiddels op. Zelfonderzoek, de vier vragen zijn bijzonder simpel. En als we ze beantwoorden worden we wakker geschud. Worden we wakker voor de wijsheid in ons. De vragen leiden ons naar onze eigen wijsheid, en niemand heeft meer wijsheid dan een ander. Lijden is alles wat niet als balans voelt voor mij. En iedereen met een open mind kan dit doen”.

Er zit zoveel wijsheid in ons, maar dit is bedekt door het lawaai van onze gedachten. Hoe kun je weer in contact komen met je eigen innerlijke wijsheid? We gaan dit weekend de verbinding zoeken met onze innerlijke wijsheid, in heerlijke yogalessen, meditaties, stilte, de natuur, en met behulp van The Work van Byron Katie.

Programma

Vrijdag

16.00 – 17.00
Aankomst en ontvangst

17.30
Avondmaaltijd

19.30 – 21.30
Introductie en avondsessie

Zaterdag

07.30
Ochtendwandeling en/of yoga

09.00
Ontbijt

10.00 – 12.00
Ochtendsessie

12.30
Lunch

Middag ter vrije besteding

18.00
Avondmaaltijd

20.00 – 21.30
Meditatie avond

Zondag

07.30
Ochtend wandeling en/of yoga

09.00
Ontbijt

10.00 – 12.00
Ochtendsessie

12.30
Lunch

14.00 – 15.30
Middagsessie/afsluiting weekend

16.00
Vertrek

(wijzigingen in het programma voorbehouden)

Informatie over het yogaweekend

De kosten van dit yogaweekend zijn € 375,- p.p. (op basis van een éénpersoonskamer).
Dit bedrag is inclusief overnachtingen, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner, koffie, thee, versnaperingen en alle workshops.

Wil je een kamer delen (nog één tweepersoonskamer beschikbaar), dan betaal je € 310,- p.p. voor het hele weekend.

Overnachtingen zijn in een één of tweepersoonskamer. De éénpersoonskamers hebben een eigen douche en wastafel op de kamer. Toiletten zijn gedeeld.

Zorg voor makkelijk zittende kleding, zoals een joggingbroek of yogakleren. Neem je eigen yogamat, meditatiekussen en eventueel een dekentje mee (als je deze niet hebt, laat het dan even weten). Zorg voor makkelijke (wandel)schoenen en eventueel regenkleding.

Inschrijven yogaweekend 2021

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen

Algemene voorwaarden

Will over het yogaweekend

“Wat een fantastisch leuk weekend was het! Het werkt nog steeds positief door!”