Onlineyoga_inschrijven

Inschrijfformulier Online yogalessen

Vul onderstaande gegevens in

Uitgerekende datum

Zwanger van

Evt. bijzonderheden

Workshop 3 online lessen

Workshop van 3 online lessen van 1,5 uur ter voorbereiding op de bevalling, waarin alle informatie en technieken worden besproken en geoefend.
Kosten € 49,-

Ik geef mij op voor de workshop van 3 online lessen op:

Extra partnerles

De 3 online yogalessen aangevuld met een 2,5 uur durende online partnerles waarbij de bevalling van begin tot eind wordt doorgenomen en alle technieken worden uitgelegd en geoefend, zodat je samen met je partner zo goed mogelijk bent voorbereidt en je partner weet wat je hebt geleerd en jou kan coachen en begeleiden tijdens de bevalling.
Kosten € 30,-

Voorkeur datum voor de partnerles op:

Aanvullend wekelijks yogales

Om de technieken te blijven oefenen, voor wekelijks een uurtje ontspanning voor jou en je baby en om ervaringen te delen met andere zwangeren kun je als aanvulling op de 3 daagse online training, wekelijks op donderdagavond doorlopende online yogalessen volgen van 20.00 tot 21.00 uur.
Kosten € 49,- voor 6 online lessen (te volgen voor 1 september)

Ik wil ook graag de extra 6 online lessen (alleen mogelijk als aanvulling op de workshop)
Lessen donderdagavond: vanaf 25 juni van 20.00 tot 21.00 uur

JaNee

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen*
janee

Algemene voorwaarden

De cursus kan tot uiterlijk zeven dagen voor aanvang kosteloos worden geannuleerd. Daarna is er geen restitutie meer mogelijk. Het cursusgeld dient voor de start van de cursus overgemaakt te worden. Voor reeds betaalde lessen vindt geen restitutie plaats. In overleg kan een gemiste les in een andere groep worden ingehaald. Wanneer er door omstandigheden geen les kan worden gegeven, dan wordt de betreffende les in overleg ingehaald of ontvang je een deel van het cursusgeld terug. Indien noodzakelijk kan Veronique van Veenendaal, de voorwaarden tussentijds aanpassen. Deelname aan de lessen geschiedt volledig op eigen risico. Veronique van Veenendaal kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor evt. schade of opgelopen letsel van de cursist. Yoga is géén alternatief voor een medische of psychiatrische behandeling. Bij twijfel wordt aangeraden eerst te overleggen met de (huis)arts.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden