Yoga – meditatie weekend

Yoga-meditatie weekend 28 t/m 30 juni 2019

Tijd en aandacht voor jezelf op een prachtige locatie in het hart van het Nederland, vlakbij Utrecht!

Inmiddels is het yoga-weekend een jaarlijkse traditie aan het worden. Genieten van een paar dagen rust, ontspanning, yoga meditatie-sessies, heerlijke biologische en vegetarische maaltijden en een prachtige omgeving.

Van 28 t/m 30 juni bied ik weer een yoga-meditatie weekend aan bij Samaya in Werkhoven. Samaya is een kleinschalig en intiem conferentiecentrum, gevestigd in een voormalig klooster. Het is een bijzondere plek. De stilte en weidsheid zijn telkens weer verrassend. Het is een plek waar je de kracht van eenvoud, schoonheid, ruimte en rust kunt ervaren.

Dit weekend staat in het teken van je innerlijke wijsheidEr zit zoveel wijsheid in ons, maar dit is bedekt door het lawaai van onze gedachten. Hoe kun je weer in contact komen met je eigen innerlijke wijsheid? We gaan de verbinding zoeken met onze innerlijke wijsheid, in heerlijke yogalessen, meditaties, stilte en de natuur, en we maken gebruik van het labyrinth in de prachtige tuin van Samaya.

Op zaterdagmiddag geef ik een workshop over zelfrealisatie met o.a.  “The Work” van Byron Katie. Deze is optioneel te volgen.

Programma

Vrijdag

19.30 – 20.00
Aankomst en ontvangst
(eerder aankomen en alvast genieten van de rust is mogelijk, je kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur)
20.30 – 21.30
Introductie en avondsessie

Optie: Het is mogelijk om op vrijdag eerder aan te komen en om 17.30 uur mee te dineren, de kosten hiervoor bedragen € 26,25 voor een uitgebreide 2 gangen biologische en vegetarische maaltijd (rechtstreeks te betalen bij Samaya aan het einde van het weekend)

Zaterdag

07.30
Yoga en meditatie
09.00
Ontbijt
10.00 – 12.00
Ochtendsessie
(o.a. lopen van het labyrinth)
12.30 Lunch

Middag ter vrije besteding of voor geïnteresseerden een Workshop over zelfrealisatie met o.a. “The Work” van Byron Katie (van 14.30 tot 16.30 uur)

18.00
Avondmaaltijd
20.00 – 21.30
Stilte avond

Zondag

07.30
Yoga en meditatie
09.00
Ontbijt
10.00 – 12.00
Stilte wandeling,
bij terugkomst koffie/thee
12.30
Lunch
14.00 – 15.30
Middagsessie
16.00
Vertrek

(wijzigingen in het programma voorbehouden)

Kosten en aanmelden

De kosten van dit yogaweekend zijn € 375,- p.p (op basis van een tweepersoonskamer).
Dit bedrag is inclusief overnachtingen in een tweepersoonskamer, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x diner, koffie, thee en alle workshops.

Exclusief: diner op vrijdagavond (optioneel te boeken voor € 27,55) en overige dranken. Dit dient aan het einde van het weekend bij de receptie afgerekend te worden.

Opties:

  • Wil je graag een kamer voor jezelf, dan kan dat tegen een meerprijs van € 60,50 voor het hele weekend. (op basis van beschikbaarheid).
  • Wil je vrijdag eerder aankomen en genieten van de rust en omgeving, dan is dat mogelijk. Vanaf 15.00 uur is je kamer beschikbaar.
  • Wil je die avond om 17.30 uur bij Samaya dineren dan kan dat tegen een meerprijs van € 27,55.

Algemene opmerkingen

Overnachtingen zijn in een tweepersoonskamer die je deelt met een andere deelnemer. De kamers hebben allemaal een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Op elke kamer staan verse bloemen en veel van de kamers hebben een ruim uitzicht over de omgeving of de mooie kloostertuin.

Draag makkelijk zittende kleding, zoals een joggingbroek of yogakleren. Neem je eigen yogamat en eventueel een dekentje mee. Meditatiekussens zijn aanwezig. Zorg voor makkelijke(wandel)schoenen en eventueel regenkleding.

28 t/m 30 juni 2019, van vrijdagavond 19.30 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur

Conferentiecentrum Samaya
Hollendewagenweg 20, 3985SG Werkhoven

De kosten van dit yogaweekend zijn € 375,- p.p

Dit bedrag is inclusief overnachtingen, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x diner, alle workshops en gedurende de dag onbeperkt water, koffie en thee.

Exclusief vervoer en overige dranken.

Wil je graag alleen op een kamer, dan is dit mogelijk indien er plek beschikbaar is. Er geldt dan een toeslag van €60,50 voor het weekend.

Geboortedatum

Evt. bijzonderheden

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen*
janee

Algemene voorwaarden

Veronique van Veenendaal, kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor evt. schade of opgelopen letsel. Yoga is géén alternatief voor een medische of psychiatrische behandeling. Bij twijfel wordt aangeraden eerst te overleggen met de (huis)arts. Na Inschrijving ontvang je een definitieve bevestiging en verzoek tot betaling. Annuleren is kosteloos mogelijk tot één maand voor de datum, vanaf een maand tot 2 weken voor de datum zal 50% in rekening worden gebracht, daarna is geen restitutie meer mogelijk, tenzij iemand anders je plek kan innemen.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden