Yoga – meditatie weekend

Yoga-meditatie weekend 5 t/m 7 juni 2020

Tijd en aandacht voor jezelf op een prachtige locatie in Twente!

Inmiddels is het yoga-weekend een jaarlijkse traditie aan het worden. Genieten van een paar dagen rust, ontspanning, yoga meditatie-sessies, heerlijke biologische en vegetarische maaltijden en een prachtige omgeving.

Van 5 t/m 7 juni bied ik weer een yoga-meditatie weekend aan. Het weekend zal plaatsvinden op de prachtige oerboerderij van Erve Middelkamp op een historisch mooie plek in Twente.

Dit weekend staat, naast heerlijke yogasessies, in het teken van The Work van Byron Katie.  En zoals zij zegt: “Love is the power”. “En die liefde, die zelf-liefde die ik vond in dit bewustzijn is er voor iedereen, en miljoenen mensen pakken dit inmiddels op. Zelfonderzoek, de vier vragen zijn bijzonder simpel. En als we ze beantwoorden worden we wakker geschud. Worden we wakker voor de wijsheid in ons. De vragen leiden ons naar onze eigen wijsheid, en niemand heeft meer wijsheid dan een ander. Lijden is alles wat niet als balans voelt voor mij. En iedereen met een open mind kan dit doen”.

Er zit zoveel wijsheid in ons, maar dit is bedekt door het lawaai van onze gedachten. Hoe kun je weer in contact komen met je eigen innerlijke wijsheid? We gaan dit weekend de verbinding zoeken met onze innerlijke wijsheid, in heerlijke yogalessen, meditaties, stilte, de natuur, en met behulp van The Work van Byron Katie.

Op vrijdagmiddag geef ik een workshop over zelfrealisatie met o.a.  “The Work” van Byron Katie. Deze is optioneel te volgen.

Programma

Vrijdag

13.30 – 14.00
Aankomst en ontvangst (aankomen kan ook tussen 17.00 en 17.30 uur.)

14.15 – 17.00
Workshop The Work van Byron Katie (gratis voor deelnemers van het yogaweekend).

18.00
Avondmaaltijd

20.15 – 21.30
Introductie en avondsessie

Optie: Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de  Workshop “The Work” van Byron Katie als je niet deelneemt aan het yogaweekend. De kosten hiervoor bedragen dan €75,-

Zaterdag

07.30
Ochtend Yoga en meditatie

09.00
Ontbijt

10.00 – 12.00
Ochtendsessie

12.30 Lunch

Middag ter vrije besteding of voor geïnteresseerden een Workshop over zelfrealisatie met o.a. “The Work” van Byron Katie (van 14.30 tot 16.30 uur)

18.00
Avondmaaltijd

20.00 – 21.30
Stilte avond

Zondag

07.30
Ochtend Yoga en meditatie

09.00
Ontbijt

10.00 – 12.00
Stilte wandeling,

12.30
Lunch

14.00 – 15.30
Middagsessie/afsluiting weekend

16.00
Vertrek

(wijzigingen in het programma voorbehouden)

Kosten en aanmelden

De kosten van dit yogaweekend zijn € 375,- p.p (op basis van een éénpersoonskamer).
Dit bedrag is inclusief overnachtingen, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner, koffie, thee, versnaperingen en alle workshops.

Opties:

  • Wil je een kamer delen (nog één tweepersoonskamer beschikbaar), dan betaal je € 310,- p.p. voor het hele weekend.
  • Je bent op vrijdagmiddag welkom om deel te nemen aan de Workshop “The Work van Byron Katie”, deze is in het yogaweekend inbegrepen. Je kunt ook aankomen tussen 17.00 en 17.30 uur voor het avondeten.
  • Voor niet deelnemers is deze workshop te volgen voor € 75,-

 

Algemene opmerkingen

Overnachtingen zijn in een één of tweepersoonskamer. De éénpersoonskamers hebben een eigen douche en wastafel op de kamer. Toiletten zijn gedeeld.

Zorg voor makkelijk zittende kleding, zoals een joggingbroek of yogakleren. Neem je eigen yogamat, meditatiekussen en eventueel een dekentje mee (als je deze niet hebt, laat het dan even weten). Zorg voor makkelijke (wandel)schoenen en eventueel regenkleding.

5 t/m 7 juni 2020, van vrijdagmiddag 14.00 uur t/m zondagmiddag 16.00 uur

Oerboerderij Erve Middelkamp

Bentheimerstraat 15, 7587 ND de Lutte

De Oerboerderij wordt NIET met de naam genoemd op de bewegwijzingsborden. De naam waarmee deze boerderij wordt aangeduid is “Erve Middelkamp/Natuurmonumenten”.
Deze aanduiding staat op de bruine borden die in beide richtingen (Oldenzaal – De Lutte en De Lutte – Oldenzaal) langs de Bentheimerstraat staan. Steek bij deze borden het fietspad over en ga via het zandpad het bos in. Aan het eind van het zandpad kom je op het erf. Het is de grote boerderij links.

Auto’s s.v.p. niet op het erf parkeren, maar op de daarvoor bestemde parkeerplaats.

De kosten van dit yogaweekend zijn € 375,- p.p op basis van een éénpersoonskamer.

Dit bedrag is inclusief overnachtingen, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner, alle workshops en koffie, thee en versnaperingen.

Exclusief vervoer.

Geboortedatum

Evt. bijzonderheden

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen*
janee

Algemene voorwaarden

Veronique van Veenendaal, kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor evt. schade of opgelopen letsel. Yoga is géén alternatief voor een medische of psychiatrische behandeling. Bij twijfel wordt aangeraden eerst te overleggen met de (huis)arts. Na Inschrijving ontvang je een definitieve bevestiging en verzoek tot betaling. Annuleren is kosteloos mogelijk tot één maand voor de datum, vanaf een maand tot 2 weken voor de datum zal 50% in rekening worden gebracht, daarna is geen restitutie meer mogelijk, tenzij iemand anders je plek kan innemen.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden