Veronique van Veenendaal

Laad jezelf op met nieuwe energie

Als moeder rust er een grote verantwoordelijkheid op je schouders. Tijd voor jezelf schiet er vaak bij in. Met de lessen Hatha yoga creëer je echt een moment voor jezelf. Zo kun je je ook morgen weer vol energie toeleggen op je moederschap.

Met Hatha yoga laad je je batterij weer op

Tijdens mijn lessen reik ik je verschillende lichamelijke oefeningen (asana’s), adem- en ontspanningsoefeningen en meditatietechnieken aan. Alles om jezelf met nieuwe energie op te laden.

Hatha yoga voor moeders: zo lang als jij het nodig hebt

Hatha yoga voor moeders is een doorlopende cursus. Sommige moeders hebben voldoende aan één serie lessen, weer andere volgen de lessen al jaren – als cadeautje aan zichzelf.

Nu ook in Hillegom

Wegens groot succes in Hoofddorp bieden we de lessen sinds kort ook aan in Hillegom op dinsdagavond van 20.30 – 21.45 uur. Heb je interesse? Geef je dan op voor een gratis proefles.

Informatie over de cursus Hatha Yoga voor moeders

moeders

maandag 20.0021.15 uur uur – Hoofddorp
dinsdag 20.30 – 21.45 uur – Hillegom
woensdag 10.15 – 11.30 uur – Hoofddorp
woensdag 20.00 – 22.15 uur – Hoofddorp (momenteel vol)

Heb je interesse in een cursus die momenteel vol zit, stuur dan toch het inschrijfformulier. We plaatsen je dan op een wachtlijst. Zodra er een plekje vrijkomt nemen we contact met je op en kun je aangeven of je nog geïnteresseerd bent.

Geboortecentrum Puur, Kruislaan 13a, 2131 WB Hoofddorp

Wonderland Kinderopvang, Stationsweg 25, 2182 BA Hillegom

€ 156,- voor 12 lessen van 75 minuten.  Een proefles is gratis en per serie van 12 lessen krijg een bonusles cadeau.

Geboortedatum

Ik geef mij graag op voor de cursus op:

Evt. bijzonderheden

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen*
janee

Algemene voorwaarden

De cursus kan tot uiterlijk zeven dagen voor aanvang kosteloos worden geannuleerd. Daarna is er geen restitutie meer mogelijk. Het cursusgeld dient voor de start van de cursus overgemaakt te worden. Voor reeds betaalde lessen vindt geen restitutie plaats. In overleg kan een gemiste les in een andere groep worden ingehaald. Wanneer er door omstandigheden geen les kan worden gegeven, dan wordt de betreffende les in overleg ingehaald of ontvang je een deel van het cursusgeld terug. Indien noodzakelijk kan Veronique van Veenendaal, de voorwaarden tussentijds aanpassen. Deelname aan de lessen geschiedt volledig op eigen risico. Veronique van Veenendaal kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor evt. schade of opgelopen letsel van de cursist. Yoga is géén alternatief voor een medische of psychiatrische behandeling. Bij twijfel wordt aangeraden eerst te overleggen met de (huis)arts.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Yoga-meditatie dagen 2019

Een hele dag tijd en aandacht voor jezelf!

Heb je ook behoefte om jezelf weer eens helemaal op te laden, je lijf wat aandacht te geven, maar ook je geest aan bod te laten komen?

We gaan deze dagen aan de slag met heerlijke yoga oefeningen, ontspanning, meditatie en zelfrealisatie/zelfonderzoek o.a. met behulp van The Work van Byron Katie.

De dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur

  • Zondag 29 september 2019
  • Zaterdag 7 december 2019

Geboortecentrum Puur, Kruislaan 13a, 2131 WB Hoofddorp

€ 75,- voor één dag incl. vegetarische lunch en thee

Geboortedatum

Ik geef mij graag op voor de Yoga-meditatie dag op:

Evt. bijzonderheden

Graag ontvang ik de e-mail nieuwsbrief van Veronique (ongeveer 3x per jaar) met informatie over nieuwe cursussen*
janee

Algemene voorwaarden

Veronique van Veenendaal, kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor evt. schade of opgelopen letsel. Yoga is géén alternatief voor een medische of psychiatrische behandeling. Bij twijfel wordt aangeraden eerst te overleggen met de (huis)arts. Na Inschrijving ontvang je een definitieve bevestiging en verzoek tot betaling. Annuleren is kosteloos mogelijk tot 2 weken voor de workshop datum. Bij annuleren vanaf één week tot twee dagen voor deze datum zal 50% in rekening worden gebracht, daarna is geen restitutie meer mogelijk, tenzij iemand anders je plek kan innemen.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Veronique over Hatha Yoga voor moeders:

“Hatha yoga draagt bij tot innerlijke rust en een groter zelfvertrouwen. Daar vaart ook je kindje wel bij.”